• Italia na talerzu

Symbol: 9788324083497
163.61
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomat InPost 9.99
Kurier dpd 11.99
Kurier InPost 11.99
Kurier dpd pobranie 16.99
Kurier InPost pobranie 16.99
Dostępność 19 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788324083497

Zamówienie telefoniczne: +48570000475

Zostaw telefon

JEDYNA książka o kuchni włoskiej, której potrzebujesz.

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o kulinarnej Italii.

Ta wielka księga, pełna zdjęć, pięknych ilustracji, map, przydatnych wykresów, porywających anegdot i portretów wybitnych postaci, to pierwsza taka encyklopedia kuchni włoskiej.

Jeśli chcesz gotować jak prawdziwy Włoch, nie potrzebujesz już niczego więcej.

Znajdziesz tu przepisy na dania, które trzeba znać. Zachwycą cię klasyczne i nowoczesne potrawy ze wszystkich regionów Italii. Poznasz najlepsze włoskie produkty: makarony, mięsa, sery, przyprawy, wina, piwa, likiery, kawy.

Czy Leonardo da Vinci był wegetarianinem?

Jaka jest różnica między cappuccino, macchiato i mocaccino?

Czy można zrobić tiramisu bez alkoholu?

Dlaczego śmietana dodana do carbonary to prawdziwe przestępstwo?

Czy gnocchi można jeść również na deser?

Przenieś się choć na chwilę na skąpane w słońcu, gwarne ulice Italii i odkryj niezwykłe gastronomiczne dziedzictwo Włochów.

KULINARNA UCZTA DLA WSZYSTKICH WIELBICIELI KUCHNI WŁOSKIEJ

5 kilogramów wiedzy o słonecznej Italii - na tę książkę przygotuj osobną półkę!

Autor Francois-Regis Gaudry, Aleksandra Weksej, Agniesz
Wydawnictwo Koncept
Stron 464
Rok wydania 2022
Oprawa twarda
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Sklep zamknięty

Sklep tymczasowo niedostępny