• Możliwość wykorzystania potencjału kuchni... cz.3

Symbol: 9788366040069
59.27
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomat InPost 9.99
Kurier dpd 11.99
Kurier InPost 11.99
Kurier dpd pobranie 16.99
Kurier InPost pobranie 16.99
Dostępność 6 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788366040069

Zamówienie telefoniczne: +48570000475

Zostaw telefon
Możliwość wykorzystania potencjału kuchni regionalnych w kształtowaniu potencjału produktu turystycznego. cz.3.
Autor Piotr Dominik
Wydawnictwo Naukowe Sophia
Stron 284
Rok wydania 2018
Oprawa broszurowa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Sklep zamknięty

Sklep tymczasowo niedostępny