• Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III

Symbol: 9788389184689
38.57
szt. Do przechowalni
Opinie
Wysyłka w ciągu 3 dni
Cena przesyłki 9.99
Odbiór osobisty 0
Paczkomat InPost 9.99
Kurier dpd 11.99
Kurier InPost 11.99
Kurier dpd pobranie 16.99
Kurier InPost pobranie 16.99
Dostępność 13 szt.
Waga 0.15 kg
EAN 9788389184689

Zamówienie telefoniczne: +48570000475

Zostaw telefon

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Dopuszczony do użytku szkolnego.

Autor Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńsk
Wydawnictwo Format-AB
Stron 320
Rok wydania 2016
Oprawa broszurowa
Format 16,5x23,5 cm
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
  • Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Sklep zamknięty

Sklep tymczasowo niedostępny